Arbëri

Surroi: Jo kushtëzim për të zhdukurit

Foto: Koha
 

Shkrimtari dhe publicisti Veton Surroi, ka thënë se në dialogun me Serbinë çështja e të zhdukurve nuk bën të lidhet me çështjet tjera. Ai ka thënë se kjo temë duhet të konsiderohet obligim thelbësor humanitar.

Ai përmes një postimi në Facebook ka shkruar se mbetjet mortore të qytetarëve të zhdukur në luftë nuk mund të kushtëzohen me çfarëdo marrëveshje tjetër,