Arbëri

281 të infektuar me COVID-19 në Shqipëri dhe tre të vdekur

281 të infektuar me COVID-19 në Shqipëri dhe tre të vdekur
Foto: Ilustrim

Në Shqipëri nga 1276 testime të kryera në 24 orët e fundit, 281 persona kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se kanë vdekur edhe tre pacientë të infektuar.