Arbëri

“Via Balcanica” me “Personalitete nga e kaluara”

“Via Balcanica” me “Personalitete nga e kaluara”

“Personalitetet nga e kaluara” do të vijnë në kuadër të magazinës rajonale “Via Balcanica”, të dielën mbrëma.

Emisioni do të sjellë profile të disa personazheve nga bota e artit, të cilët kanë qenë të njohur në rajon dhe kanë gëzuar respekt e reputacion në skenën kulturore të ish-Jugosllavisë.