Arbëri

Zemaj: Janë trefishuar kapacitetet testuese për COVID-19

Zemaj: Janë trefishuar kapacitetet testuese për COVID-19

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, në takim me Bordin këshillëdhënës për COVID 19, ka thënë se janë trefishuar kapacitetet testuese për COVID-19.

Ai ka thënë se duhet të vazhdohet me këtë nivel të punës dhe kujdesit.