Arbëri

Zemaj kërkon kthimin e orarit 12-orësh për Policinë e Kosovës

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka kërkuar nga Policia e Kosovës dhe inspektoratet pa dallim, e bashkë me komunat e shtabet emergjente që të veprohet urgjentisht në parandalimin e përkeqësimit të situatës.

Ai ka thënë se do të ketë intensitet të shtuar në inspektim dhe do të jepen gjoba në përputhje me Ligjin anti-COVID.