Arbëri

Familja e 11-vjeçarit të vrarë kërkon dënim më të rëndë se 25 vjet për kryerësin e veprës

Avokatja e familjes Veseli, Rina Kika

Rina kika, avokate e familjes së 11-vjeçarit rom, Kujtim Veseli, që vjet u dhunua dhe u vra, vlerësoi se dënimi prej 25 vjetësh për kryesin e këtyre veprave Sefedin Osmani, është i vogël.

 

Rina kika, avokate e familjes së 11-vjeçarit rom, Kujtim Veseli, që vjet u dhunua dhe u vra, vlerësoi se dënimi prej 25 vjetësh për kryesin e këtyre veprave Sefedin Osmani, është i vogël.

Kika në Express intervistën e KTV-së, tha se ajo si përfaqësuese ligjore e familjes së Kujtimit, do të apelojë vendimin.