Arbëri

Beogradi “zbulon” aksionin e shqiptarëve për të provokuar e sulmuar serbët në Kosovë

Ballina e gazetës serbe "Novosti"
 

Shërbimet e Sigurimit të Serbisë ia kanë përcjellë kreut shtetëror të Serbisë porosinë që të kenë në vëmendje se po përgatiten provokime dhe sulme të organizuara nga shqiptarët, theksojnë mediat e Beogradit.

“Serbët në Kosovë e Metohi, posaçërisht ata nëpër enklava, gjatë ditëve të ardhshme do të jenë shënjestër e provokimeve dhe sulmeve të shqiptarëve, e gjitha me qëllim të krijimit të destabilitetit që do të shkaktonte ngecje të serishme në dialogun midis Beogradit e Prishtinës si dhe obstruksionin e bashkëpunimit me Gjykatën Speciale në Hagë”, shkruan sot B92, transmeton Koha.net.