Arbëri

BB: Në Kosovë pritet te ketë rritje të papunësisë e varfërisë

Përveç rënies ekonomike, Banka Botërore në raportin për Kosovën thotë se ajo pritet të shoqërohet edhe me rritjen e papunësisë dhe të varfërisë.

 

Përveç rënies ekonomike, Banka Botërore në raportin për Kosovën thotë se ajo pritet të shoqërohet edhe me rritjen e papunësisë dhe të varfërisë.

Për papunësinë, në raportin e kësaj banke nuk është dhënë ndonjë shifër, ndërkohë varfëria thuhet se do të rritet për 5 pikë.