Arbëri

Szunyog: Kosova t’i propozojë modalitetet e zbatimit të Asociacionit

Foto: Driton Paçarada

Integrimi i Kosovës dhe Serbisë në Bashkimin Evropian është i kushtëzuar me arritjen e marrëveshjes gjithëpërfshirëse dhe ligjërisht të obligueshme mes dy vendeve.

 

Integrimi i Kosovës dhe Serbisë në Bashkimin Evropian është i kushtëzuar me arritjen e marrëveshjes gjithëpërfshirëse dhe ligjërisht të obligueshme mes dy vendeve.

Kështu ka thënë shefi i Zyrës së BE-së në Kosovë, Tomas Szunyog, gjatë një video-konference me gazetarë, pjesë e së cilës ishte edhe KOHA, një ditë pas publikimit të Raportit të Progresit për Kosovën.