Arbëri

Protestojnë mjekët: Na quajtët heronj, andaj mos na vrisni

 

Stafi shëndetësor në QKUK ka protestuar sot me moton “Na quajtët heronj, andaj mos na vrisni”, transmeton KOHA.

Fitim Havolli, nga Sindikata e Infermierëve të Kosovës, ka thënë se kjo protestë është për të përçuar mesazh tek institucionet që të reagojnë dhe t’i mbrojnë nga sulmet.