Arbëri

Boehler vlerëson se marrëveshjet përshpejtojnë nisjen e investimeve në Kosovë e Serbi

Kryeshefi ekzekutiv i Korporatës Financiare Amerikane për Zhvillim Ndërkombëtar, Adam S. Boehler, i ka quajtur mbresëlënëse rezultatet e arritura nga vizita e tij në rajon, përfshirë Kosovën dhe Serbinë.

 

Kryeshefi ekzekutiv i Korporatës Financiare Amerikane për Zhvillim Ndërkombëtar, Adam S. Boehler, i ka quajtur mbresëlënëse rezultatet e arritura nga vizita e tij në rajon, përfshirë Kosovën dhe Serbinë.

Në një telekonferencë me gazetarë, Boehler ka thënë se palët dëshmuan përkushtim dhe seriozitet në implementimin e marrëveshjes së dakorduar më 4 shtator në Uashington, raporton KOHA.

Sipas tij, fokusi kryesor mbetet tek çështjet ekonomike, teksa ka përmendur rëndësinë e përmbushjes së pikave që flasin për ndërtimin e autoudhës dhe linjave hekurudhore.