Arbëri

​Likaj thotë se situata me pandeminë në shkolla është nën kontroll

​Likaj thotë se situata me pandeminë në shkolla është nën kontroll

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, ka thënë se situata me pandeminë nëpër shkolla është nën kontroll, ani pse ka pasur raste pozitive me koronavirus, si në mesin e mësimdhënësve ashtu edhe të nxënësve, në disa shkolla.

Ai tha se në ato shkolla ku ka pasur raste pozitive e kanë vazhduar mësimin online, derisa theksoi se nuk presin rritje të rasteve me COVID brenda shkollave.