Arbëri

Si do jetë himni i shqiptarëve në Malin e Zi?

Si do jetë himni i shqiptarëve në Malin e Zi?

Tiranë, 1 tetori - Shqiptarët në Malin e Zi kanë mundësi që të përdorin himnin kombëtar dhe për këtë më shumë detaje ka dhënë në studion e Report Tv, gazetari Marash Dedvukaj.

Ai ka sqaruar se ky himn do të ketë melodinë e himnit të Malit të Zit, por teksti do të jetë i përgatitur nga shqiptarë.