Arbëri

Provokon sërish Mitropoliti serb në Mal të Zi: Zoti largoi Millon, tani po rikthehemi në Kosovë...

 

Nuk resht së politizuari dhe polarizuar situatën kreu i Kishës Ortodokse në Mal të Zi, Mitropolititi Amfilohije.

Në një dalje publike, ai tha se “ata që kanë harruar Car Llazarin (princi serb që u vra në Betejën e Kosovës së vitit 1389) tashmë janë të mallkuar nga Zoti. Ka ardhur koha me bekimin e tij që të kthehemi përsëri në Kosovë”.