Arbëri

Nga 1 tetori pensionistët të obliguar të lajmërohen në zyrat e pensioneve

Nga 1 tetori pensionistët të obliguar të lajmërohen në zyrat e pensioneve

Nga 1 tetori pensionistët janë të obliguar të lajmërohen në zyrat e pensioneve. Kështu ka bërë të ditur Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale përmes një njoftimi për media.

Sipas MPMS-s pensionistët duhet të lajmërohen në zyrat e pensioneve në komunat ku ata jetojnë.