Arbëri

Funksionalizohet sistemi i avancuar i komunikimit në FSK

Funksionalizohet sistemi i avancuar i komunikimit në FSK
 

Një sistem i avancuar komunikimi me radiolidhje është funksionalizuar në 93 automjete taktike të Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Siç ka njoftuar Shtabi i Përgjithshëm i FSK-së, ky sistem radiolidhjesh është donacion i Ushtrisë amerikane e cila bashkë me të ka bërë edukimin dhe trajnimin e personelit adekuat të ushtarëve kosovarë, për përdorimin dhe konfigurimin e pajisjeve të këtij sistemi.