Arbëri

Të martën, Nasim Haradinaj paraqitet para Gjykatës Speciale

Të martën, Nasim Haradinaj paraqitet para Gjykatës Speciale

Të martën do të jetë paraqitja e parë e nënkryetarit të Organizatës së Veteranëve të Luftës (OVL) së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Nasim Haradinaj, në sallën e gjyqit të Dhomave të Specializuara të Kosovës në Hagë. Kështu ka bërë të ditur Gjykata Speciale përmes një njoftimi.

Nasim Haradinaj u arrestua më 25 shtator në Kosovë nga Zyra e Prokurorit të Specializuar në bazë të një fletarrestimi dhe urdhri për transferim, të lëshuara nga një gjykatës i Dhomave të Specializuara të Kosovës. Bashkë me të, u arrestua edhe kryetari i OVL të UÇK-së, Hysni Gucati.