Arbëri

Karamelo akuzon Dulen dhe kërkon një subjekt unik të minoritetit grek për zgjedhjet më 25 prillit

Karamelo akuzon Dulen dhe kërkon një subjekt unik të minoritetit grek për zgjedhjet më 25 prillit

Ligoraq Karamelo, një nga themeluesit e PBDNJ-së, por që më pas u përplas me Vangjel Dulen, pasi pranoi të hyjë në Parlament një vit më parë, kur u dogjën mandatet, ka bërë një deklaratë që minioriteti grek nuk duhet të hyjë në zgjedhje, duke marrë lëmoshë nga partitë e mëdha.

Kjo për arsye se dy grupimet e minoritetit në jug janë të lidhur njëri me opozitën dhe tjetri me mazhorancën.