Arbëri

Naim Qelaj zgjedhet Avokat i Popullit

Naim Qelaj zgjedhet Avokat i Popullit

Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur Naim Qelën si Avokat të Popullit, shkruan KOHA. 

Në seancë gjatë votimit kanë marrë pjesë 93 deputetë, 69 kanë votuar pro tij dhe 5 kundër.