Arbëri

Dy të vdekur dhe 106 raste me COVID-19 sot në Shqipëri

Dy të vdekur dhe 106 raste me COVID-19 sot në Shqipëri

Dy persona kanë vdekur dhe 106 janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 sot në Shqipëri. Këto rezultate kanë dalë nga 832 mostra të kryera.

137 qytetarë rezultojnë të shëruar, duke e çuar në 7534 numrin e personave që e kanë mundur COVID-19 që nga fillimi i epidemisë.