Arbëri

Kërkohet mbrojtje institucionale për punonjësit shëndetësorë

Kërkohet mbrojtje institucionale për punonjësit shëndetësorë

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Valbon Krasniqi ka vizituar infermierin i cili është therur të shtunën me thikë në vendin e tij të punës.

Në një vizitë bashkë me kryetarin e Federatës Sindikale të Shëndetësisë, Blerim Syla, kryetarin e Sindikatës së Infermierëve, Fitim Havolli, përfaqësuesin e Odës së infermierëve, Muharrem Arifi dhe Flutura Sinani, nga Shoqata për të drejtat e pacientëve, kanë kërkuar mbrojtje institucionale për të gjithë punonjësit shëndetësorë.