Arbëri

Kurti: Hera e parë që një qeveri e Kosovës po merr anë në zgjedhjet në SHBA

Kurti: Hera e parë që një qeveri e Kosovës po merr anë në zgjedhjet në SHBA

Kryetari i LVV-së, Albin Kurti ka përmendur “rrezikun e trefishtë” që sipas tij ka mbërthyer situatën e brendshme politike në Kosovë.

Ai si rrezik e ka përmendur procesin e marrëveshjeve dhe të diskutimeve me Serbinë, ku Kosova po “nënshkruan gjithçka, e po e hap çdo temë”.