Arbëri

Gucati u arrestua për frikësim të dëshmitarëve

Gucati u arrestua për frikësim të dëshmitarëve
Foto: Alban Bujari

Zyra e Prokurorit të Specializuar ka konfirmuar se Hysni Gucati është arrestuar për vepra penale kundër administrimit të drejtësisë, përkatësisht për frikësim të dëshmitarëve, transmeton KOHA.

“Për të dyshuarin është lëshuar fletarrestim për vepra penale kundër administrimit të drejtësisë, përkatësisht për frikësim të dëshmitarëve, hakmarrje dhe shkelje të fshehtësisë së procedurës, të parapara në Kodin Penal të Kosovës”, thuhet në njoftim.