Arbëri

Thaçi: Askush nuk do t’i ikë drejtësisë, nuk ka arsye për ekspedita e aksione spektakulare

Thaçi: Askush nuk do t’i ikë drejtësisë, nuk ka arsye për ekspedita e aksione spektakulare

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka reaguar lidhur me zhvillimet e sotme në zyrën e OVL të UÇK-së, ku u arrestua kryetari i saj, Hysni Gucati, e më pas edhe nënkryetari Nasim Haradinaj.

Thaçi ka thënë se UÇK-ja ka qenë lëvizje vullnetare, pjesë e rezistencës civile dhe angazhimit për liri e pavarësi në Kosovë dhe si e tillë është njohur nga bashkësia ndërkombëtare.