Arbëri

Ende s’ka datë të paraqitjes së parë të Mustafës në Speciale

Ende s’ka datë të paraqitjes së parë të Mustafës në Speciale

Informatat rreth datës dhe orës së paraqitjes së Salih Mustafës do të bëhen të ditura me kohë, i ka thënë KOHËS Michael Doyle, prej Dhomave te Specializuara të Kosovës.

Ai ka treguar se Mustafa, i arrestuari i parë i Speciales, ishte arrestuar dhe transferuar në Njësinë e Paraburgimit të Dhomave të Specializuara në Hagë, në pajtim me aktakuzën e konfirmuar, fletëarrestin dhe vendimin për transferim, të lëshuar nga gjyqtari i procedurës paraprake.