Arbëri

Shqipëri: Tre të vdekur dhe 124 raste të reja me COVID-19

Shqipëri: Tre të vdekur dhe 124 raste të reja me COVID-19
Foto: Ilustrim
 

124 raste të reja me COVID-19 janë shënuar në Shqipëri në 24 orët e fundit.

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se kanë vdekur edhe tre pacientë të tjerë.