Arbëri

Goditet krimi i rëndë ndërkufitar, 50 të arrestuar

Goditet krimi i rëndë ndërkufitar, 50 të arrestuar

50 persona kanë rënë në pranga përgjatë një operacioni policor të organizuar nga Frontex, Agjencia Evropiane e Kufirit dhe Rojes Bregdetare, së bashku me Austrinë.

Mësohet se operacioni, i njohur si Dita e Përbashkët e Veprimit (JAD) Danub 5 pati për qëllim goditjen e krimit të rëndë dhe të organizuar ndërkufitar në Evropën Qendrore dhe Juglindore.