Arbëri

Bugajski: Vuçiq, me mbështetjen e Rusisë, po përpiqet të realizojë projektin e Millosheviqit

Bugajski: Vuçiq, me mbështetjen e Rusisë, po përpiqet të realizojë projektin e Millosheviqit

Analisti i njohur amerikan për Ballkanin, Janusz Bugajski, ka deklaruar për gazetën e Malit të Zi, "Pobjeda", se prapa zhvillimeve politike diloserbe në këtë vend qëndron Aleksandër Vuçiq dhe Moska.

Sipas tij, tre synimet kryesore janë Kosova, Mali i Zi dhe Bosnjë dhe Hercegovina. Vuçiqi shërbeu si Ministër i Informacionit i Millosheviqit dhe për këtë arsye ai e njeh mirë dezinformacionin dhe mashtrimin për të arritur qëllime madhështore politike.