Arbëri

Konstituohet Komisioni Hetimor për hidrocentralet

Konstituohet Komisioni Hetimor për hidrocentralet
 

Është konstituar zyrtarisht Komisioni Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Kosovë, raporton KOHA.

Kjo është bërë të premten ky komision ka mbajtur mbledhjen e parë.