Arbëri

PDK-ja s’përkrah projektligjin e rimëkëmbjes ekonomike të Qeverisë, kërkon të votohet propozimi i saj

PDK-ja s’përkrah projektligjin e rimëkëmbjes ekonomike të Qeverisë, kërkon të votohet propozimi i saj

Pak para se në Kuvend të bëhet votimi për projektligjin e propozuar nga Qeveria për rimëkëmbjen ekonomike, Partia Demokratike e Kosovës ka kërkuar që në vend të këtij projektligjit, të votohet propozimi i saj.

Në një konferencë për media, shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Bedri Hamza, ka thënë se propozimi i qeverisë nuk është gjithëpërfshirës dhe nuk ndihmon të gjitha kategoritë. Ai ka thënë se “nëse janë në pyetje vetëm mjetet e Trustit, mund të ndryshojmë një nen të Ligjit për Fondet Pensionale dhe të mos quhet ligj për rimëkëmbje”.