Arbëri

Odat ekonomike kërkojnë nga deputetët të votohet projektligji i rimëkëmbjes ekonomike

Odat ekonomike kërkojnë nga deputetët të votohet projektligji i rimëkëmbjes ekonomike

Oda Ekonomike e Kosovës dhe Oda ekonomike amerikane në Kosovë kanë kërkuar nga deputetët e Kuvendit të Kosovës, të arrijnë konsensus për votim të projektligjit për rimëkëmbje.

Përmes një komunikate për media, thuhet se janë bërë gjashtë muaj nga vendosja e masave të para kufizuese me qëllim të parandalimit të përhapjes së pandemisë COVID19 të cilat kanë shkaktuar ndërprerje të paprecedentë të aktiviteteve ekonomike dhe rrjedhimisht vështirësi të mëdha në operimin e ndërmarrjeve të të gjitha industrive në Kosovë.