Arbëri

Aktakuza ndaj Salih Mustafës [dokument]

Aktakuza ndaj Salih Mustafës [dokument]

Zyra e Prokurorit të Specializuar ka publikuar aktakuzën e konfirmuar ndaj Salih Mustafës.

Prokurori i Specializuar, në përputhje me kompetencën e tij sipas neneve 35(2)(i) dhe 38 të Ligjit nr. 05/L-053 për Dhomat e Specializuara dhe Zyrën e Prokurorit të Specializuar (‘Ligji’) akuzon Salih Mustafën për krime lufte sipas të drejtës ndërkombëtare.