Arbëri

Krasniqi thotë se Kosova ka nevojë për më shumë inspektorë që të luftohet informaliteti

Krasniqi thotë se Kosova ka nevojë për më shumë inspektorë që të luftohet informaliteti

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, gjatë inspektimit në pikën kufitare në Jarinjë, ka thënë se vendit i duhet të rrisë numrin e inspektorëve që të kryejë inspektime në tërë territorin e Kosovës në çdo kohë.

Krasniqi është shprehur se Qeveria e Kosovës është e vendosur “që të inspektojë çdo pëllëmbë të Republikës së Kosovës dhe ta luftojë informalitetin dhe krimin e organizuar”.