Arbëri

Kushtetutshmëria e Qeverisë Hoti mbetet e kontestuar

Foto: Alban Bujari / KOHA

Kushtetutshmëria e votimit të Qeverisë Hoti vazhdon të mbetet e kontestuar, pasi Gjykata Kushtetuese as pas më shumë se gjashtë muajsh nuk ka vendosur për dy rastet e ngritura para saj, e që lidhen me këtë vendimmarrje. Kushtetuesja ende nuk e ka thënë fjalën e fundit për votën e deputetit Haxhi Shala dhe të Etem Arifit.

 

Kushtetutshmëria e votimit të Qeverisë Hoti vazhdon të mbetet e kontestuar, pasi Gjykata Kushtetuese as pas më shumë se gjashtë muajsh nuk ka vendosur për dy rastet e ngritura para saj, e që lidhen me këtë vendimmarrje. Kushtetuesja ende nuk e ka thënë fjalën e fundit për votën e deputetit Haxhi Shala dhe të Etem Arifit.

Zyrtarë të këtij institucioni kanë thënë se janë brenda afateve kushtetuese për nxjerrjen e aktgjykimeve, teksa kanë treguar veprimet e ndërmarra rreth këtyre dy rasteve.