Arbëri

Miratohet raporti i punës së Trustit, rreth 200 milionë euro do të tërhiqen nëse miratohet Projektligji

Miratohet raporti i punës së Trustit, rreth 200 milionë euro do të tërhiqen nëse miratohet Projektligji
Foto: EO

Komisionit për Buxhet dhe Transfere ka shqyrtuar raportin vjetor të punës së Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës për vitin 2019.

Me të gjithë votat për është miratuar raporti i punës së Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës për vitin 2019.