Arbëri

Mini-dilema ballkanike

Mini-dilema ballkanike

Përfshirja e Kosovës në Mini-Schengenin Ballkanik pas më shumë se dy vjetësh refuzim nuk i ka zgjidhur dilemat rreth kësaj nisme. 

Marrëveshja e Washingtonit nuk e trajtoi thelbin e problemit mes Kosovës dhe Serbisë, që është mosnjohja e ndërsjellë. Sfidë përbën edhe integrimi i menjëhershëm në një treg më të madh me agjentë ekonomikë më të fuqishëm e më të zhvilluar sesa ndërmarrjet tona, raporton KOHA.