Arbëri

Shoqata e Gastronomëve bën thirrje të mbyllen bizneset e të protestohet para qeverisë

Shoqata e Gastronomëve bën thirrje të mbyllen bizneset e të protestohet para qeverisë
Foto: Ilustrim

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës i ka bërë thirrje gastronomëve e punëtorëve që më 25 shtator nga ora 14:00 – 15:00, të mbyllin bizneset e tyre dhe të dalin para Qeverisë e Kuvendit të Kosovës për të dorëzuar kuponat fiskal.

Përmes një statusi në Facebook, ata kanë thënë se po u cënohet e drejta e biznesit në Kosovë, ndërsa kanë përmendur kërkesën për zgjatje të orarit të punës, pas kufizimit të qarkullimit për shkak të pandemisë.