Arbëri

123 pacientë me COVID-19 po trajtohen në spitalet e Kosovës

Foto: Ilustrim

Me 4 të vdekur nga Covid-19, numri i përgjithshëm në Kosovë ka arritur në 611.

Për dallim nga herët e kaluara, Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, në raportin 24-orësh, ka treguar se 2 persona kanë vdekur në Klinikën Infektive, 1 në spitalin rajonal të Prizrenit dhe një në atë të Pejës.