Arbëri

​Geci përfundon intervistimin 20 orësh në Hagë

​Geci përfundon intervistimin 20 orësh në Hagë
 

Ish-deputeti dhe anëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Gani Geci, ka publikuar një video nga Haga, ku ka bërë të ditur se është intervistuar nga Gjykata Speciale për 20 orë rresht.

Geci nuk ka dhënë shumë detaje nga ky intervistim, por që është parë i shoqëruar nga disa persona.