Arbëri

Shala VV-së: Të majtët si ju, dijetarët evropianë i njohin si anëtarë të klubit të budallenjve

 

Deputeti i LDK-së, Kujtim Shala, në seancën që është duke u zhvilluar ka deklaruar se të majtët, si Vetëvendosje, dijetarët evropianë i njohin si anëtarë të klubit të budallenjve.

“Nëse ju kërkoni shpjegime të fushës së dijës dhe të së majtës ekstreme, anarkiste, si ju, dijetarët evropianë i njohin si anëtarë të klubit të budallenjve”, ka thënë Shala.