Arbëri

Rama e-Mitsotakis pajtohen për zgjidhjen e çështjeve të pazgjidhura, nuk jepen detaje për kufirin

Rama e-Mitsotakis pajtohen për zgjidhjen e çështjeve të pazgjidhura, nuk jepen detaje për kufirin

Zyra e kryeministrit grek, Kyriakos Mitsotakis ka dhënë detaje nga diskutimet gjatë takimit me kryeministrin Edi Rama.

Dy homologët folën për pakicën greke në Shqipëri, ndërsa theksi u vu në forcimin e marrëdhënieve dypalëshe ekonomike dhe tregtare.