Arbëri

Greqia vendos të mbajë të mbyllur kufirin me Shqipërinë deri më 30 shtator

Greqia vendos të mbajë të mbyllur kufirin me Shqipërinë deri më 30 shtator
 

Në vendimin e bërë para pak në fletoren zyrtare, Athina lë të pa ndryshuar gjendjen më kufirin shqiptaro – grek.

Pra deri në datën 30 shtator ,nuk lejohen të hyjnë turistët nga Shqipëria. Në pikat kufitare të Kapshtices dhe Kakavijës, do të lejohen përkatësisht 750 në Kakavijë dhe 300 në Kapshticë.