Arbëri

Borell: Fqinjësia e BE-së në flakë, duhet të integrojmë në bllok vendet e Ballkanit Perëndimor

 

Përfaqësuesi i lartë i BE-së për politikë të Jashtme dhe Siguri, Josep Borell tha se Brukseli angazhohet për opsionin e integrimit gradual në bllok të vendeve të Ballkanit Perëndimor.

Ai theksoi se në masë të madhe edhe më tutje është i pranishëm mospajtimi midis Beogradit e Prishtinës në lidhje me Kosovën, e citojnë mediat e Beogradit Borellin, transmeton Koha.net.