Arbëri

Hoti: Nuk ka më izolim, pas një devijimi Kosovën e kthyem në rrugën euroatlantike

Hoti: Nuk ka më izolim, pas një devijimi Kosovën e kthyem në rrugën euroatlantike
Foto: Koha / Arkiv

“Nuk ka më izolim të Kosovës”, thotë kryeministri Avdullah Hoti.

Hoti përmes një postimi në Facebook thotë se Kosovën e kanë kthyer në rrugën e integrimit euroatlantik, dhe siç shprehet ai, pa shpenzuar miliona euro për lobim.