Arbëri

Sonte në DESKU: Jakup Krasniqi, ish-kryetar i Kuvendit

 

Sonte në DESKU intervistë me Jakup Krasniqin, ish-kryetar i Kuvendit të Kosovës.

Cili është mendimi i Jakup Krasniqit për marrëveshjen e Washingtonit, dhe a mund të quhet ajo historike?