Arbëri

Në spitalet në Kosovë po trajtohen 263 pacientë me COVID-19

Në spitalet në Kosovë po trajtohen 263 pacientë me COVID-19

Në klinikat në kuadër të QKUK-së dhe në shtatë spitalet rajonale në Kosovë po trajtohen 263 pacientë të konfirmuar pozitivë me COVID-19.

Prej tyre 26 janë në gjendje më të rëndë, katër në respiratorë e 22 me maska CPAP. Në oksigjenoterapi janë 231 pacientë.