Arbëri

Duhanpirësit e prekur nga COVID-19 kanë rrezikshmëri më të lartë të vdekjes

 

Rrezikshmëria e vdekjes te personat që pinë duhan dhe infektohen me COVID-19 është shumë më e lartë.

Në Spitalin Regjional të Prizrenit, në Klinikën e Pulmologjisë, shumica e duhanpirësve të infektuar me koronavirus, kanë përfunduar me oksigjeno-terapi.