Arbëri

Qorrolli: Ajo që u nënshkrua sot nuk është marrëveshje, por zotim i palëve ndaj SHBA-së

Qorrolli: Ajo që u nënshkrua sot nuk është marrëveshje, por zotim i palëve ndaj SHBA-së
Foto: Koha / Arkiv
 

Juristi dhe analisti politik Vigan Qorrolli vlerëson se ajo që u firmos sot në Washington, nuk është marrëveshje, por një zotim i palëve veç e veç ndaj SHBA-së.

Ai thotë se me këtë që u firmos dhe u quajt “Marrëveshje për normalizim ekonomik”, Kosova dhe Serbia nuk kanë ndonjë detyrim ndaj njëra-tjetrës dhe lehtë mund të mos e zbatojnë, siç ka ndodhur nga 2013-a e deri më tash.