Arbëri

Leku humb terren kundrejt valutave

Leku humb terren kundrejt valutave
 

Në tregun e këmbimit valutor vendas, të enjten dollari amerikan dhe monedha europiane euro fituan terren në raport me lekun.

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, euroja këmbehet sot me 124,14 lekë ose 0,01 lekë më shumë se një ditë më parë.