Arbëri

Në javën e parë të Ligjit anti-COVID, Policia shqiptoi rreth 5.000 gjoba

Foto: Driton Paçarada / KOHA
Foto: Ilustrim
 

Në javën e parë pas hyrjes në fuqi të Ligjit për Parandalimin dhe Luftimin e Pandemisë COVID-19, Policia e Kosovës ka shqiptuar rreth 5.000 gjoba për qytetarët që nuk mbajtën maska dhe respektuan distancën fizike.

Gjoba për këto shkelje të ligjit është 35 euro.